Hulp bij letsel

Als u een ongeluk heeft gehad waardoor u letsel heeft opgelopen, kan er veel op u afkomen. Er moet van alles worden geregeld.

Naast herstel en eventuele medische behandelingen of onderzoeken, gaat het 'gewone' leven door. Thuis moet worden geregeld dat het huis en de tuin worden bijgehouden, er moeten boodschappen worden gedaan en misschien moet u naar uw werk of de kinderen worden opgevangen. U staat er niet alleen voor, graag bieden wij u juridische ondersteuning bij letselschade en het krijgen van een schadevergoeding waar u recht op heeft.

Hulp letselschadespecialist

Een letselschadespecialist helpt u met het zoeken naar oplossingen. Allereerst is het belangrijk de behoefte aan hulp na letsel in kaart te brengen. Dit doen wij in een gesprek bij u thuis. Omdat in de wet staat dat juridische hulp bij letselschade, vergoed moet worden door de aansprakelijke partij, kost onze hulp bij letsel niets.

In alle gevallen raden wij u aan rechtshulp bij letselschade te zoeken. De beste hulp bij letsel wordt verleend door een erkend en ervaren letselschade advocaat of een letselschadespecialist. U kunt deze herkennen aan de lidmaatschappen Keurmerk Letselschade, LSA en NIVRE register-expert. Deze kwaliteitskeurmerken stellen de hoogste eisen aan ervaring, opleiding en integriteit/handelswijze. Al onze experts zijn lid van deze organisaties en voldoen aan de hoogste eisen.

Kosten hulp bij letsel

Als een ander aansprakelijk is voor het verkeersongeluk of bedrijfsongeval, dan kost onze hulp u helemaal niets!

Bij letselschade is de juridische hulp die geboden wordt 'gratis'. Als de aansprakelijkheid erkend is, dan worden de kosten voor juridische hulp betaald door de tegenpartij. Dit is in Nederland in de wet zo geregeld.

Lees meer over de kosten van juridische hulp bij letselschade >>

Direct hulp bij letselschade?

Voor direct hulp bij letsel bel onze letselschadespecialisten 0800-44 55 000. Het adviesgesprek is geheel vrijblijvend.

Wilt u dat wij u bellen?

Naam*
Email*
Telefoonnummer*

 

✔ Hulp bij letselschade in heel Nederland
✔ Direct advies of een afspraak
✔ Alleen de beste letselschadespecialisten (lid LSA en/of NIVRE)
✔ Lid keurmerk letselschade, LSA en/of NIVRE expert

 

Volg ons   LinkedIn   Twitter   Facebook