Documentenhuur | Algemene voorwaarden

Als ondernemer neemt u dagelijks veel beslissingen. U wilt dit efficiŽnt doen, zonder daarbij onnodige risico’s te lopen.

Met onze unieke Bedrijfsoplossing de ‘documentenhuur’ beschikt u altijd over de juiste voorwaarden en contracten.

Hoe werkt documentenhuur?

Vaak zien wij dat klanten Algemene voorwaarden laten opstellen en deze vervolgens niet meer controleren op juistheid. Regelmatig met als gevolg dat
de algemene voorwaarden niet meer de beoogde bescherming biedt. Soms zelfs met als gevolg dat de rechter de voorwaarden buiten toepassing laat. 

Omdat goede algemene voorwaarden en contracten juridisch een groot verschil kunnen maken, vindt HIJINK het belangrijk haar klanten hierin optimaal te adviseren.
Maakt u gebruik van onze bedrijfsoplossing ‘documentenhuur’, dan beschikt u altijd over de juiste algemene voorwaarden, maar ook wordt u geïnformeerd over belangrijke ontwikkelingen. 

Huren van algemene voorwaarden, hoe werkt dat?

Eigenlijk heel eenvoudig. Wij stellen de voorwaarden of het document kosteloos voor u op, die u vervolgens van ons huurt. De documenten zijn altijd direct beschikbaar en actueel. Dit heeft grote voordelen: 
● geen hoge kosten voor het opstellen;
● altijd up-to-date;
● onbeperkt gebruik;

In onze huurconstructie stellen wij voorwaarden en contracten beschikbaar op basis van een 3-jarig huurcontract, welke daarna jaarlijks opzegbaar is.  Voor slechts een gering bedrag per maand beschikt u dan altijd over de meest volledige algemene / leveringsvoorwaarden.

U huurt al algemene voorwaarden vanaf € 6,25 per maand (€ 75,- ex btw) per jaar.

button_download Download brochure

Volg ons   LinkedIn   Twitter   Facebook