MKB-Pakket

Uw recht halen was nog nooit zo gemakkelijk!

Als ondernemer verricht u vaker dan u denkt handelingen die een juridische basis kennen of kúnnen krijgen. Vaak zonder problemen, maar soms ontstaat er een conflict. Zowel vóóraf als in de conflictfase is het goed te weten wat uw rechten zijn! Daarom het MKB-Pakket!

Goed voorbereid ondernemen

Het MKB-Pakket is voor de ondernemer die doordacht en goed voorbereid zaken wil doen. De ondernemer die hecht aan continuïteit en goede zakelijke relaties. Immers sluitende afspraken maken doet u niet alleen voor uzelf maar ook voor úw relaties.

Met het MKB-Pakket heeft u direct laagdrempelige toegang tot juridische ondersteuning. Onze advocaten, juristen en mediator staan altijd klaar voor onmiddellijke actie! Met ons MKB-Pakket is er geen reden tot ongerustheid.

Hoe werkt het MKB-Pakket?

Het MKB-Pakket heeft als doel het aangaan van een langdurige relaties en is gebaseerd op commitment van twee kanten. Dit wordt vertaald naar een voor u voordelig uurtarief.

Bij het MKB-Pakket 'koopt' u vooraf uren in. Naarmate u meer uren afneemt, des te lager wordt het uurtarief. U ontvangt vervolgens maandelijks een urenverantwoording. Voor ons een besparing door kostenefficiëntie, die u terugziet in het uurtarief. Niet verbruikte uren na voltooiing van een zaak, houdt u tegoed en kunt u in de toekomst altijd opnemen.

Uw voordelen MKB pakket

De kracht van het MKB-Pakket schuilt in de eenvoud. Géén abonnementskosten, geen contracten of opzegtermijnen. Wel grote voordelen! Voordelen die ontstaan door een vernuftige werkwijze. Deze voordelen delen wij graag met u!

U profiteert van uiterst scherpe tarieven. Het voordeel loopt tot wel 40% op.

 

      

 

 

Aantal Uren

 

Uurtarief

U betaalt
(ex btw)

 

Voordeel

 

 

 

 

 

 

3

 

 185

       555

 

11,9 %

5

 

175

       875

 

16,7 %

10

 

 160

    1.600

 

23,8 %

25

 

€ 145

    3.625

 

31,0 %

50

 

€ 135

    6.750

 

35,7 %

100

 

€ 125

 12.500

 

40,5 %

button_download Download

Vraag nu het pakket aan!

Aanvragen is eenvoudig! Dit kan telefonisch via 0800-4455000 of via onderstaand formulier.

Bedrijfsnaam
Naam contactpersoon / voorletters
Plaats
Adres /  Postcode /
Telefoonnr.
Emailadres
Gewenst pakket

 

Volg ons   LinkedIn   Twitter   Facebook