Second Opinion

Wilt u een tweede oordeel over de kansen en mogelijkheden in uw letselschadezaak.

Bijna altijd is dit zinvol! Een second opinion is daarvoor de aangewezen weg.

Géén belangenbehartiger

Als u nog niet wordt bijgestaan in de letselschade zaak door een letselschadespecialist of letselschadeadvocaat, dan zijn de kosten van een second opinion vrijwel altijd voor rekening van de aansprakelijke partij. Dit geldt ook voor onze rechtshulp daarna. Dit is wettelijk zo geregeld. Wacht dus niet langer en neem contact met ons op!

Wél een belangenbehartiger

Als u wordt bijgestaan door een rechtsbijstandverzekeraar, worden de kosten van een second opinion worden vaak vergoed door de rechtsbijstandverzekeraar. Maar ook kan het zijn dat de aansprakelijke partij deze dient te vergoeden als er sprake is van een schadeverzekering inzittenden of wij de belangenbehartiging overnemen.

Kunnen wij uw dossier overnemen?

Als u dat wilt kunnen wij uw letselschadezaak voortzetten of overnemen van uw huidige letselschadespecialist of letselschadeadvocaat. Dit is geen probleem. Wij zorgen dat dit netjes wordt geregeld, zonder kosten.

Hoe werkt het?

Vul hieronder het contactformulier in. Wij nemen daarna helemaal vrijblijvend contact met u op. Ook kunt u ons gratis bellen op 0800-44 55 000

Naam*
Telefoon*
Emailadres

Volg ons   LinkedIn   Twitter   Facebook