Gratis inloopspreekuur letselschade Arnhem

Als u door de schuld van een ander letselschade oploopt, heeft dit vaak een grote impact op uw leven. Er moet van alles geregeld worden binnenshuis en misschien op uw werk. Tegelijkertijd ondergaat u mogelijk behandelingen en lopen de kosten op.Keurmerk Letselschade Expertise

Gelukkig lopen de meeste ongelukken goed af, soms ontstaat er letsel. Als wij spreken over letselschade dan wordt bedoeld de schade die ontstaat omdat u letsel opliep. Het letsel hoeft lang niet altijd zwaar en blijvend te zijn, ook bij licht letsel kunnen de gevolgen fors zijn. Bij een schadevergoeding kunt u denken aan allerlei schadeposten (huishoudelijke hulp, reiskosten, gederfde inkomsten enzovoort). Omdat er vaak meer mogelijk is dan u denkt, is het goed om te weten of er mogelijkheden zijn voor ondersteuning en schadevergoeding.

Schadevergoeding bij letsel

In de meeste situaties is er een verzekeringmaatschappij die dekking biedt en een schadevergoeding uitkeert. Om u voor te lichten over de gevolgen van letselschade, bieden wij u gratis advies tijdens ons inloopspreekuur Letselschade in Arnhem.

Letselschade vragen

Tijdens het spreekuur letselschade in Arnhem staan onze ervaren letselschadespecialisten en letseladvocaten klaar om u te informeren. Alle letselschade-experts zijn lid van het Keurmerkletselschade, LSA en/of NIVRE. Ook als u al een belangenbehartiger heeft bent u van harte welkom.

U kunt met alle vragen naar aanleiding van het ongeval en letsel dat u overkwam bij ons terecht. Veel gestelde vragen zijn:

  • Heb ik recht op een schadevergoeding en smartengeld?
  • Hoe hoog is de schadevergoeding waar ik recht op heb?
  • Wat kost het inschakelen van een letseladvocaat of letselspecialist?
  • Wat kunnen jullie voor mij doen?
  • U twijfelt of  uw zaak wel in goede handen is bij uw huidige belangenbehartiger of rechtsbijstandsverzekeraar, wat te doen?
  • Geven jullie ook een second opinion?
  • Wanneer wordt een letselzaak afgewikkeld?

Deze en nog veel meer vragen beantwoorden wij tijdens het spreekuur letselschade.

Spreekuur letselschade Arnhem

Het inloopspreekuur is iedere donderdag van 16:00 tot 18:00 uur. LSA_Letselschade_Advocaat_letselWij adviseren een plaats te reserveren om te voorkomen dat u (te) lang moet wachten.

Als u ons op een andere tijd wilt bezoeken kunt u een afspraak maken? Ook als u direct gratis advies wilt of op zoek bent naar een ervaren letselschade-expert bel dan: 026–442 39 13.

Meld mij aan voor het spreekuur letselschade

Naam:

Email:

Telefoon:

 

 

Volg ons   LinkedIn   Twitter   Facebook