Iedere dag tussen 16:00 en 18:00 houden wij een letselschade spreekuur in Nijmegen. Tijdens dit spreekuur beantwoorden wij al uw vragen over letselschade en schadevergoeding.

Hijink Advocaten is in Nijmegen gevestigd aan de Kerkenbos 1020a. Bel om u aan te melden of voor direct advies (024) 388 66 80.

Letselschadespecialist Nijmegen

Wanneer u door een verkeersongeluk of bedrijfsongeval letselschade heeft opgelopen, is het altijd aan te raden deskundige juridische bijstand van een letselschadespecialist in te roepen. Als iemand anders schuldig is aan het ongeluk, dan is de rechtsbijstand van de letselschadespecialist in Nijmegen gratis.

U hoeft zich geen zorgen te maken over de kosten van een letselschade advocaat of letselschadespecialist in de letselzaak. De kosten worden rechtstreeks in rekening gebracht bij de aansprakelijke partij. Net als uw schade moet de aansprakelijke partij de kosten van rechtshulp vergoeden. Dit is wettelijk geregeld.

Spreekuur letselschade Nijmegen

Woont u in de regio Nijmegen, en heeft u letselschade opgelopen, bel dan voor advies (024) 388 66 80.

Keurmerk Letselschade Nijmegen

Als u rechtsbijstand zoekt van een letselschadespecialist of letselschade advocaat in Nijmegen, let dan goed op de kwaliteit en ervaring. In ieder geval adviseren wij te controleren of de letselschade-expert is aangesloten bij het Keurmerk Letselschade. Natuurlijk kunt u ook letseladvies inwinnen als u elders woonachtig bent of als het ongeluk niet in Nijmegen heeft plaatsgevonden. Het is ook niet van belang voor het claimen van de schadevergoeding of de schuldige partij in Nijmegen woont.

Letselschade claimen Nijmegen

Besluit u om uw belangen door ons te laten behartigen dan plannen wij een gesprek bij u thuis of op ons kantoor in Nijmegen. Tijdens dat gesprek inventariseren wij uw letsels en de gevolgen. Alle kosten die u maakt worden in de vorm van een letselschadevergoeding geclaimd bij de schuldige partij.

Bij schade kunt u denken aan hulp in de huishouding, aanpassingen, ziektekosten, reiskosten, verlies aan verdienvermogen en smartengeld.

Rechtsbijstand van letselschade advocaat in Nijmegen

De advocaten en letselschadespecialisten op ons kantoor in Nijmegen voldoen aan de hoogste eisen. Zij zijn lid van LSA, NIVRE en het Keurmerk Letselschade. Onze rechtsbijstand bij letselschade voldoet aan de hoogste eisen als het gaat om ervaring, kwaliteit en slachtofferbescherming. Door de unieke combinatie tussen letselschadespecialisten en letselschade advocaten, kunnen wij u van onderhandeling tot aan de hoogste rechter bijstaan.

Keurmerk letselschade

Spreekuur letselschade Nijmegen

Tijdens het spreekuur kunt u al uw vragen stellen over letselschade. Veel voorkomende vragen zijn:

  • heb ik recht op schadevergoeding en smartengeld;
  • wat kost een letselschadespecialist;
  • is no-cure-no-pay aantrekkelijk;
  • wie moet ik aansprakelijk stellen;

Woont u in Nijmegen en heeft u letselschade? Was u betrokken bij een verkeersongeval in Nijmegen of heeft u letsel opgelopen bij een arbeidsongeval in Nijmegen? Wilt u weten of u recht heeft op een schadevergoeding of smartengeld? Hoe hoog is uw schadevergoeding? Heeft u whiplash-klachten? Of wilt u een second opinion? Twijfel niet langer en kom langs. Het spreekuur in Nijmegen is altijd zonder kosten.

Tijdens het inloopspreekuur in Nijmegen nemen we alle tijd om u geheel vrijblijvend en zonder kosten te adviseren over uw letselschade. Wij vragen u wel een afspraak te maken, zodat wachttijden kunnen worden voorkomen.

Aanmelden spreekuur letselschade

Reserveren kan per telefoon (024) 3886680 of via onderstaand contactformulier.

    Uw naam
    Uw telefoonnummer
    Uw e-mailadres