Tuchtraad Letselschade geschillen

Door de Tros Radar Letselschade aflevering uitgezonden op 25 maart 2019 is er momenteel veel aandacht voor de afhandeling van letselschade zaken. Voor de letselschade praktijk is deze aandacht een zeer goede zaak. Naar aanleiding van de uitzending zijn diverse kamervragen gesteld. Aan minister Sander Dekker van Rechtsbescherming is gevraagd of het oprichten van een tuchtraad/geschillencommissie/klachtenbehandelaar voor alle letselschade geschillen geen goede ontwikkeling is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het voorstel voor een onafhankelijke tuchtraad voor geschillen over de afhandeling van letselschades heeft minister Sander Dekker voor Rechtsbescherming afgewezen. In antwoord op Kamervragen geeft minister Dekker aan dat er al een onafhankelijke tuchtraad bestaat: de Tuchtraad FinanciĆ«le Dienstverlening.

Gezien de problemen bij de afhandeling van letselschade claims biedt de Tuchtraad FinanciĆ«le Dienstverlening niet de rechtsbescherming die letselschade slachtoffers toekomt. Wij houden u op de hoogte. Heeft u vragen over letselschade bel dan gratis en vrijblijvend 0800-4455000.

Afspraak maken met een Letselschadespecialist

 

 

 

   

Schrijf een reactie


Reacties

Er zijn nog geen reacties.


Schrijf een reactie

Volg ons   LinkedIn   Twitter   Facebook