Wat kost een letselschade specialist?

Het is wettelijk geregeld dat de aansprakelijke tegenpartij de kosten van de letselschade specialist moeten betalen.

In het eerste gesprek spreken wij met u uitgebreid de gevolgen door die het letsel voor u heeft. Ook bepalen we wie aansprakelijk is. Als tegenpartij aansprakelijk blijkt, is deze wettelijk verplicht de "buitengerechtelijke kosten" te vergoeden. Hieronder vallen de kosten van de letselschadespecialist, tótdat de zaak voor de rechter komt. Gelukkig komt dit maar weinig voor. Circa 97% van de letselschadezaken wordt naar tevredenheid geschikt zonder dat er een rechter aan te pas komt.

Direct advies nodig?

Laat uw gegevens achter en wij bellen u terug

 
Voor vrijblijvend advies!

Uw letselschade specialist kost u vaak niets!

Het inschakelen van een letselschadespecialist wordt sterk aanbevolen. Omdat de buitengerechtelijke kosten vergoed worden door de aansprakelijke partij, loopt u geen risico. U kunt dus gerust één van onze deskundige letselschade specialisten inschakelen. Bovendien is het eerste advies altijd gratis!

Als blijkt dat een ander aansprakelijk is voor het ontstaan van het ongeval worden de kosten van een letselschadespecialist of letselschade advocaat, vaak volledig vergoed door de aansprakelijke partij. Dit is wettelijk geregeld.

Wilt u advies specifiek over uw letselschade zaak, bel ons dan vrijblijvend op 0800-44 55 000 of maak een afspraak.

  • Nieuws

  • No cure no pay bij letselschade

    No cure no pay bij letselschade

    02 januari 2014

    Lees meer

Volg ons   LinkedIn   Twitter   Facebook