Wat kost een letselschade specialist? Het is wettelijk geregeld dat de aansprakelijke tegenpartij de kosten van een letselschadespecialist moet betalen.

De kosten die worden gemaakt om een schadevergoeding te krijgen, waaronder de kosten van juridische hulp, zijn een deel van de schade. De kosten voor juridische hulp bij letselschade worden gedragen door de voor de letselschade aansprakelijke partij. Juridische bijstand van een letselschadespecialist is meestal gratis.

In het eerste gesprek spreken wij met u uitgebreid de gevolgen door die het letsel voor u heeft. Ook bepalen we wie aansprakelijk is. Als tegenpartij aansprakelijk blijkt, is deze wettelijk verplicht de “buitengerechtelijke kosten” te vergoeden. Hieronder vallen de kosten van de letselschadespecialist, tótdat de zaak voor de rechter komt. Gelukkig komt dit maar weinig voor. Circa 97% van de letselschadezaken wordt naar tevredenheid geschikt zonder dat er een rechter aan te pas komt.

Uw letselschadespecialist kost u vaak niets!

Het inschakelen van een letselschadespecialist wordt sterk aanbevolen. Omdat de buitengerechtelijke kosten vergoed worden door de aansprakelijke partij, loopt u geen risico. U kunt dus gerust één van onze deskundige letselschadespecialisten inschakelen. Bovendien is het eerste advies altijd gratis!

Als blijkt dat een ander aansprakelijk is voor het ontstaan van het ongeval worden de kosten van een letselschadespecialist of letselschade advocaat, vaak volledig vergoed door de aansprakelijke partij. Dit is wettelijk geregeld.

Wilt u advies specifiek over uw letselschade zaak, bel ons dan vrijblijvend op 0800-44 55 000 of maak een afspraak.

    Uw naam
    Uw telefoonnummer
    Uw e-mailadres