In de letselschaderegeling kennen we diverse soorten letselschade. Welk soort letselschade u ook hebt opgelopen, het is altijd van belang dat uw schade goed geregeld wordt. Neem vrijblijvend contact met ons op via 0800-4455000.

Ieder soort letsel kent in de letselschaderegeling aandachtspunten waarmee rekening gehouden moet worden. De letselschadespecialisten en letselschade advocaten van Hijink zijn ervaren en helpen u door de schaderegeling. Maar welk soort letsel u ook heeft opgelopen, het is altijd belangrijk u te laten bijstaan door een deskundig letselschade-expert.

Een ongeluk met letsel heeft altijd consequenties, lichamelijk en financieel. Niet alleen zwaar letsel, maar ook lichter letsel kan leiden tot schade. U heeft zowel bij zwaar als licht letsel recht op een letselschadevergoeding als een ander aansprakelijk is voor het ongeval.

Het is goed te beseffen dat u bij letselschade wettelijk gezien recht heeft op deskundige hulp van een specialist. Het is belangrijk op een letselschadespecialist te kunnen steunen tijdens de schaderegeling.

Soorten letsel, soorten letsels letselschade

Deskundige hulp bij alle soorten letselschade

Onze letselschadespecialisten zijn lid van het Keurmerk Letselschade en kennen de juridische aspecten bij letselschaderegeling. Sinds 1995 heeft ons kantoor al veel slachtoffers met letselschade bijgestaan. Iedere letselschade-expert binnen ons kantoor heeft een NIVRE-registratie of is LSA advocaat. Alle letselschade-experts zijn lid van het Keurmerk Letselschade en kennen de klappen van de zweep. Dit ongeacht het soort letsel.

Voorbeelden van soorten letsel zijn:

Naast bovengenoemde soorten letsels zijn er nog vele andere soorten letsel of combinaties te bedenken. Iedereen die letsel oploopt, kan zich juridisch laten bijstaan. Als er een aansprakelijke partij is die uw letselschade moet vergoeden, zal deze ook uw kosten voor juridische bijstand vergoeden. Juridische hulp bij het ver54halen van letselschade valt op grond van de wet ook onder de schade van een ongeval. Door een specialist in te schakelen, kunt u zich richten op uw herstel.

Letselschade raad

Gratis hulp bij letsel

Heeft u letsel opgelopen? Bij iedere soort van letsel door een ongeval informeren wij u graag volledig over de mogelijkheden. Natuurlijk kunnen wij u ook bijstaan in de letselschadeprocedure of het schaderegelingstraject. Onze hulp is in de regel kosteloos. Bel voor een gratis beoordeling van uw letsel 0800-4455000 of vul het contactformulier in. Ook voor vragen over onze dienstverlening staan we u graag te woord.

Uw naam
Uw telefoonnummer
Uw e-mailadres