HIJINK Advocaten en letselschadespecialisten

HIJINK Advocaten en letselschadespecialisten is gevestigd in Arnhem en Nijmegen. Wij zijn een ervaren en deskundige landelijk werkend erkend letselschadebureau.

Het is belangrijk dat u zich bij letsel goed laat voorlichten door een specialist. Wettelijk gezien heeft u recht op vergoeding van de rechtshulp door de aansprakelijke partij. In vrijwel alle gevallen kost onze juridische hulp bij letselschade u dus niets.

Wij bezoeken slachtoffers met letselschade of overlijdensschade in de regel thuis. Een eerste kennismakingsgesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend.

Bel ons landelijk nummer: 0800 – 44 55 000 (gratis) of stuur een e-mail naar info@letselschadespecialist.nl


Vestiging Arnhem
Onderlangs 1
6812 CE Arnhem

Tel: (026) 442 39 13


Vestiging Nijmegen
Kerkenbos 1021
6546 BB Nijmegen

Tel: (024) 388 66 80

Landelijk telefoonnummer: 0800 – 44 55 000 (gratis)

HIJINK Advocaten BV

KvK 34291752
BTW NL818904173B01

  Uw naam
  Uw telefoonnummer
  Uw e-mailadres

  HIJINK Advocaten is opgericht in 1995. Sindsdien helpen wij slachtoffers van verkeersongelukken, bedrijfsongevallen en ander ongevallen met letselschade.

  Bij HIJINK Advocaten werken advocaten, letselschadespecialisten een arbeidsdeskundige en een medisch adviseur.

  Onze letselschade-experts voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Zij voltooiden een HBO of Universitaire studie gevolgd door een specialisatie-opleiding op het gebied van Letselschade / Personenschade.

  De LSA advocaten hebben de specialisatie opleiding Grotius Academie gevolgd. De letselschadejuristen en letselschadebehandelaren zijn NIVRE-register expert. Zowel de letseladvocaten als de letselspecialisten zijn lid van het Nationaal Keurmerk Letselschade.

  Het Nationaal Keurmerk Letselschade staat garant voor kwaliteit, integriteit en voortdurende bijscholing.

  Bij HIJINK Advocaten bent u verzekerd van de beste rechtshulp bij letselschade.