HIJINK Advocaten en letselschadespecialisten

HIJINK Advocaten en letselschadespecialisten is gevestigd in Arnhem en Nijmegen. Gezien het specialisme op het gebied van letselschadebehandeling werken wij landelijk.

Wij bezoeken slachtoffers met letselschade of overlijdensschade in de regel thuis. Een eerste kennismakingsgesprek is kosteloos en vrijblijvend.

Het is belangrijk dat u zich bij letsel goed laat voorlichten door een specialist. Wettelijk gezien heeft u recht op vergoeding van de rechtshulp door de aansprakelijke partij. In vrijwel alle gevallen kost onze juridische hulp bij letselschade u dus niets.

Bel ons landelijk nummer: 0800-4455000 (gratis)


Vestiging Arnhem
Onderlangs 1
6812 CE Arnhem

Tel: (026) 442 39 13


Vestiging Nijmegen
Kerkenbos 1021
6546 BB Nijmegen

Tel: (024) 388 66 80

Landelijk telefoonnummer: 0800 – 44 55 000 (gratis)

HIJINK Advocaten BV

KvK 34291752
BTW NL818904173B01

Uw naam
Uw telefoonnummer
Uw e-mailadres

HIJINK Advocaten is opgericht in 1995. Sindsdien staan wij slachtoffers van verkeersongelukken en bedrijfsongevallen bij die daardoor letselschade hebben opgelopen.

Bij HIJINK Advocaten werken advocaten, letselschadespecialisten een arbeidsdeskundige en een medisch adviseur. Zo kunnen wij gedupeerden met letselschade gedurende het hele letselschade traject bijstaan. Van onderhandeling tot procedures bij de rechtbank en het gerechtshof.

Onze letselschade-experts voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Zij voltooiden een HBO of Universitaire studie gevolgd door een specialisatie-opleiding op het gebied van Letselschade / Personenschade.

De LSA advocaten hebben de specialisatie opleiding Grotius Academie gevolgd. De letselschadejuristen en letselschadebehandelaren zijn NIVRE-register expert. Zowel de letseladvocaten als de letselspecialisten zijn opgenomen in het Register Letselschade.

Het Register Letselschade staat garant voor hoge kwaliteit, integriteit en voortdurende bijscholing.

Bij HIJINK Advocaten bent u verzekerd van de beste rechtshulp bij letselschade.