Second opinion letselschade: Wilt u een tweede oordeel over de kansen en mogelijkheden in uw letselschadezaak? Bent u het niet eens met de behartiging van uw belangen? Bijna altijd is een second opinion zinvol! Een second opinion is de aangewezen weg voor een afhandeling van uw letselschade naar volle tevredenheid.

U kunt ons gratis bellen op 0800 44 55 000 om de mogelijkheden van een second opinion bij letselschade te bespreken.

✓ Sinds 1995 actief als letselschade specialist
✓ Keurmerk Letselschade
✓ Deskundig en persoonlijk

Géén belangenbehartiger

Als u nog niet wordt bijgestaan in de letselschade zaak door een letselschadespecialist of letselschadeadvocaat, dan zijn de kosten van een second opinion vrijwel altijd voor rekening van de aansprakelijke partij. Dit geldt ook voor onze rechtshulp daarna. Dit is wettelijk zo geregeld. Wacht dus niet langer en neem contact met ons op!

Wél een belangenbehartiger maar toch een second opinion vragen

Als u wordt bijgestaan door een rechtsbijstandverzekeraar, worden de kosten van een second opinion vaak vergoed door de rechtsbijstandverzekeraar. Maar ook kan het zijn dat de aansprakelijke partij deze dient te vergoeden. Daarnaast zijn er andere mogelijkheden om kosteloos een secondopinion te vragen in uw letselschadezaak. Bijvoorbeeld als er een verzekering is afgesloten zoals een schadeverzekering inzittenden of als wij de belangenbehartiging overnemen.

Kunnen wij uw dossier overnemen?

Als u dat wilt kunnen wij uw letselschadezaak voortzetten of overnemen van uw huidige letselschadespecialist of letselschadeadvocaat. Dit is geen probleem. Wij zorgen dat dit netjes wordt geregeld, zonder kosten.

Hoe werkt een gratis second opinion?

In goed overleg maken wij afspraken over het uitvoeren van een second opinion. Het kan zijn dat u uw huidige belangenbehartiger hiervan (nog) niet op de hoogte wilt brengen. In welk geval wij op de achtergrond kunnen optreden.

Vul hieronder het contactformulier in. Wij nemen daarna helemaal vrijblijvend contact met u op. Ook kunt u ons gratis bellen op 0800 44 55 000.

Uw naam
Uw telefoonnummer
Uw e-mailadres