Second opinion letselschade: Wilt u een second opinion over de kansen en mogelijkheden in uw letselschadezaak? Bent u het niet eens met de behartiging van uw belangen? Een second opinion over uw letselschadevergoeding en smartengeld claim is altijd zinvol. Het vragen van een second opinion is de aangewezen weg voor een afhandeling van uw letselschade naar volle tevredenheid.

Neem gratis contact op met 0800 44 55 000 om de mogelijkheden van een second opinion bij letselschade te bespreken.

Second opinion letselscahde

Géén belangenbehartiger

Als u nog niet wordt bijgestaan door een letselschade advocaat, dan zijn de kosten van een second opinion vrijwel altijd voor rekening van de aansprakelijke partij. Dit geldt ook voor de kosten van onze rechtshulp na een second opinion. Dit is wettelijk geregeld. Wacht dus niet langer en neem contact met ons op!

Wél een belangenbehartiger maar toch een second opinion vragen

Als u wordt bijgestaan door een rechtsbijstandverzekeraar betaalt ue verzkeraar vaak de kosten van een second opinion. Maar ook de aansprakelijke partij vergoedt soms de kosten. Daarnaast zijn er andere mogelijkheden om kosteloos een second opinion te vragen in uw letselschadezaak. Bijvoorbeeld als er een verzekering is afgesloten zoals een schadeverzekering inzittenden of als wij de belangenbehartiging overnemen.

Kunnen wij uw dossier overnemen?

Als u dat wilt kunnen wij uw letselschadezaak voortzetten of overnemen van uw huidige belangenbehartiger. Dit is geen probleem. Wij zorgen dat de overname netjes wordt geregeld en zonder kosten. Neem contact op als u uw mogelijkheden wilt bespreken.

Hoe werkt een gratis second opinion?

In goed overleg maken wij afspraken over het uitvoeren van een second opinion. Het kan zijn dat u uw huidige belangenbehartiger hiervan (nog) niet op de hoogte wilt brengen. In welk geval wij voor u op de achtergrond kunnen optreden.

Leg uw vragen over lestelschade geheel vrijblijvend voor aan een letselschadespecialist. Ook voor vragen over onze dienstverlening staan we u graag te woord. U kunt ons gratis bellen op 0800 44 55 000. Stuur een e-mail naar info@letselschadespecialist.nl. Of vul hieronder het contactformulier in. Zodat wij vrijblijvend contact met u op kunnen nemen.

    Uw naam
    Uw telefoonnummer
    Uw e-mailadres