Een groot deel van alle letselschade in Drachten ontstaat door verkeersongevallen en arbeidsongevallen. Bij letselschade in Drachten schakelt u kosteloos een letselschade specialist in.

De letselschadevergoeding bestaat uit alle kosten en schade die het gevolg zijn van een ongeval. De wet bepaalt dat schade ook bestaat uit de kosten om schade te verhalen. U mag ook op kosten van de veroorzaker van de schade een advocaat of jurist inschakelen om schade te verhalen. De aansprakelijke partij betaalt uw kosten voor juridische bijstand. Wij brengen onze kosten rechtstreeks in rekening van de tegenpartij. U betaalt dus ook geen voorschot. Neem contact op om uw mogelijkheden te bespreken. U heeft recht op gratis bijstand bij letselschade in Drachten.

Verkeersongeval Drachten

Na een aanrijding tussen twee auto’s in Drachten of omgeving bekijken we de geldende verkeersregels. Dit geldt bij alle aanrijdingen tussen voertuigen. Bij een verkeersfout van een van de beide weggebruikers, betaalt deze weggebruiker meestal de schade. Overtreding van een verkeersregel is overigens alleen belangrijk als hierdoor schade ontstaat. Als twee bestuurders een fout maken, delen partijen meestal de schade. Na een verkeersongeval is bewijs doorslaggevend. Vul het aanrijdingsformulier zorgvuldig in, laat getuigenverklaringen opstellen en maak foto’s van alles wat mogelijk relevant is. Lees ook onze letselschade tips om uw kans op een schadevergoeding te vergroten.

Aanrijding fietser en voetganger Drachten

De wet beschermt voetgangers en fietsers. Bij een aanrijding op de fiets of de aanrijding tijdens het lopen, betaalt de automobilist of andere bestuurder van een voertuig in alle gevallen in ieder geval de helft van de schade. Ook de onverlichte fietser die tegen het verkeer in fietst, heeft recht op een schadevergoeding.

Arbeidsongeval Drachten

Na een arbeidsongeval in Drachten betaalt de werkgever in veel gevallen de schade. Werkgevers hebben een zorgplicht. Werkgevers zorgen dat werknemers werken zonder schade op te lopen. Als een werknemer schade heeft betaalt de werkgever. Tenzij de werkgever kan aantonen dat hij alle redelijke maatregelen nam om de schade te voorkomen. In de praktijk kan de werkgever dit bewijs meestal niet leveren. In de meeste gevallen betaalt de werkgever dan ook de schade die ontstaat na een arbeidsongeval.

Schade claimen Drachten

Voor een schadeclaim vanuit Drachten schakelt u een letselschade specialist in. Zo krijgt u waar u recht op heeft. Bel naar 0800 – 4455000. Stuur een e-mail naar info@hijink.com. Of vul het onderstaande contactformulier in. Als u uw gegevens achterlaat, nemen wij contact met u op.

    Uw naam
    Uw telefoonnummer
    Uw e-mailadres