Zoekt u een goede letselschade advocaat in Nijmegen? Hijink advocaten is dé Nijmeegse letselschadespecialist om zich hard te maken voor uw belang.

Met meer dan 25 jaar ervaring in de afhandeling van letselschade is Hijink advocaten dé letselschade advocaat in Nijmegen. Hijink advocaten dé letselschadespecialist is gevestigd in Nijmegen en goed bereikbaar. Het is bovendien ook mogelijk om bij u thuis in Nijmegen of omgeving een afspraak te maken.

Ervaar de voordelen van dé letselschade advocaat in Nijmegen

Zoekt u een letselschade advocaat in Nijmegen? Onze letselschade advocaten en juristen voldoen aan de hoogste opleidingsvereisten voor de letselschadepraktijk. Op ons advocatenkantoor in Nijmegen werken letselschade advocaten samen met advocaten gespecialiseerd in andere rechtsgebieden. Dit biedt de mogelijkheid om voor alle aspecten van een letselschadezaak de juiste specialist in te zetten.

Onze letselschade advocaten werken voortdurend aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Onze advocaten en lestelschadebehandelaars zijn lid van de Vereniging voor Letselschade Advocaten (LSA), NIVRE register expert personenschade en/of het Nederlands Instituut van Schaderegelaars (NIS). Ons kantoor en onze lestelschadespecialisten zijn bovendien ingeschreven in het Register Letselschade van de Letselschade Raad.

letselschade advocaat nijmegen, letselschade nijmegen, letselschadeadvocaat nijmegen, lsa advocaat nijmegen

Gratis hulp bij letselschade

De kosten van een letselschade advocaat worden voldaan door de aansprakelijke partij. De hulp van een letselschade advocaat in Nijmegen is in de meeste gevallen kosteloos. Wij brengen onze kosten direct in rekening bij de aansprakelijke partij. U betaalt dus ook geen voorschot.

Ongeacht de ernst van uw letsel is het verstandig om een letselschade advocaat in te schakelen. U wilt in goede orde herstellen en een rechtvaardige letselschadevergoeding. Wij bespreken met u graag de mogelijkheden en maken aan de hand van uw verhaal een goede inschatting van uw situatie. Zo zorgen we dat uw schade juist en rechtvaardig wordt afgehandeld.

Voorspoedig herstel en persoonlijke service

Onze specialisten beantwoorden graag uw vragen over letselschade, aansprakelijkheid of smartengeld. Bel 0800-4455000 voor een vrijblijvende gesprek of om een afspraak te plannen met een letselschade advocaat in Nijmegen. Ook als u vragen heeft over onze dienstverlening staan wij u graag te woord.

U kunt ook bij u thuis in Nijmegen een afspraak maken met een letselschade advocaat of gebruik maken van ons letselschadespreekuur in Nijmegen.

Relevante informatie

Smartengeld|Whiplash letsel|Letselschade door een verkeersongeluk

Contact

    Uw naam
    Uw telefoonnummer
    Uw e-mailadres