NIVRE Register Expert Personenschade

NIVRE register expert Personenschade: NIVRE staat voor Nederlands Instituut Van Register Experts. De stichting Nederlands Instituut Van Register Experts beheert registers waarin schadedeskundigen zijn opgenomen.

In het NIVRE Register Personenschade vindt u letselschadespecialisten en overlijdensschadespecialisten. Maar ook voor een expert in agrarische schade, schade in de scheepvaart of een andere schade expert raadpleegt u het register.

Inschrijving NIVRE register

Letselschadespecialisten kunnen zich, als zij aan de voorwaarden van het NIVRE voldoen, inschrijven in het register Personenschade. Door de inschrijving in het register personenschade weet u dat uw letselschadebehandelaar voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

Het NIVRE register bevat experts op het gebied van letselschade en overlijdensschade. Voorafgaand aan de inschrijving in het register Personenschade moet een letselschade-expert al gedurende drie jaar tenminste 70% van zijn werktijd aan de behandeling van letselschadezaken besteden. Naast de toelatingseisen van het NIVRE moet een letselschadespecialist voldoen aan de door de stichting gestelde permanente opleidingsvereisten. Als niet aan de opleidingsvereisten van het NIVRE wordt voldaan wordt de letselschade-expert uitgeschreven. Een inschrijving in het Register Personenschade betekent dat voortdurend gewerkt wordt aan de dienstverlening bij de behandeling van letselschadezaken.

NIVRE, NIVRE register, NIVRE personenschade NIVRE expert personenschade nivre,

Letselschade keurmerk

Een ander belangrijk kwaliteitskeurmerk voor letselschadebehandelaars is het keurmerk van de Vereniging van Letselschade Advocaten: de LSA advocaat. Iedereen kan zich een letselschadebehandelaar noemen. LSA advocaat en NIVRE register expert Personenschade zijn beschermde keurmerken.

NIVRE Register Expert Personenschade

Een NIVRE Register Expert Personenschade is een goede keus om u bij te staan bij een letselschadeclaim. De opleidingseisen zien niet alleen op de technische aspecten van letselschade, zoals bijvoorbeeld rekenrente en de smartengeldberekening. Ook de menselijke aspecten van de letselschade afhandeling zijn belangrijk. Voor de personenschade-expert zijn communicatievaardigheden en integriteit belangrijke thema’s.

U kunt het NIVRE register hier raadplegen.

Onze letselschadespecialisten

Onze letselschadespecialisten zijn geregistreerd registerexperts Personenschade of LSA advocaat en voldoen aan de hoogste opleidingsvereisten. Daarnaast werken wij door intern overleg en intervisie aan de best mogelijke dienstverlening bij letselschade.

Onze letselschade-experts zijn gespecialiseerd de afwikkeling van letselschadeclaims. Door de combinatie van letselschadespecialisten, advocaten en een letselschade-advocaat, kan HIJINK Advocaten u bijstaan in het onderhandelingstraject bij letselschadezaken, eventuele procedures voor de rechter, maar ook in arbeidszaken en WIA/Wajong/Ziektewet gerelateerde rechtszaken.

Overleg met een NIVRE register Expert Personenschade

Heeft u een vraag over letselschade. Wij horen graag wat u is overkomen. Onze letselschadespecialisten kunnen u direct verder helpen. Het bespreken van uw schade met een specialist is altijd een goede stap naar een rechtvaardige schadevergoeding. Bel voor vrijblijvend overleg of het maken van een afspraak 0800-4455000, stuur een e-mail naar info@letselschadespecialist.nl of gebruik het obnderstaande contactformulier.

    Uw naam
    Uw telefoonnummer
    Uw e-mailadres