NIVRE register Personenschade: NIVRE staat voor Nederlands Instituut Van Register Experts. De stichting Nederlands Instituut Van Register Experts beheert registers waarin schadedeskundigen zijn opgenomen.

Voor een expert in agrarische schade, schade in de scheepvaart of een andere schade expert raadpleegt u het NIVRE register. In het NIVRE Register Personenschade vindt u letselschadespecialisten en overlijdensschadespecialisten.

Inschrijving NIVRE register

Letselschadespecialisten kunnen zich, als zij aan de voorwaarden van het NIVRE voldoen, inschrijven in het NIVRE register Personenschade. Door de inschrijving in het register personenschade weet u dat uw letselschadebehandelaar voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Een ander belangrijk kwaliteitskeurmerk voor letselschadebehandelaars is het keurmerk van de Vereniging van Letselschade Advocaten: de LSA advocaat. Iedereen kan zich een letselschadebehandelaar noemen. LSA advocaat en NIVRE register expert Personenschade zijn beschermde keurmerken.

NIVRE, NIVRE register, NIVRE personenschade NIVRE expert personenschade nivre,

NIVRE register personenschade

Het NIVRE register personenschade bevat experts op het gebied van letselschade en overlijdensschade. Voorafgaand aan de inschrijving in het register Personenschade moet een register expert al gedurende drie jaar tenminste 70 % van zijn werktijd aan letselschade besteden. Naast de toelatingseisen van het NIVRE moet een NIVRE expert voldoen aan de door de stichting gestelde permanente opleidingsvereisten. Als niet aan de opleidingsvereisten van het NIVRE wordt voldaan wordt de schade expert uitgeschreven uit het register. Een inschrijving in het Register Personenschade betekent dat voortdurend gewerkt wordt aan de dienstverlening bij letselschade.

NIVRE Register Expert Personenschade

Een NIVRE Register-Expert Personenschade is een goede keus om u bij te staan bij letselschade. De opleidingseisen van het NIVRE zien niet alleen op de technische aspecten van letselschade. Zoals rekenrente en smartengeldberekening. Ook de menselijke aspecten van de letselschade afhandeling zijn belangrijk voor de NIVRE expert. Voor de NIVRE expert zijn communicatievaardigheden en integriteit belangrijke thema’s.

U kunt het NIVRE register Personenschade hier raadplegen.

Onze experts

Onze letselschadespecialisten zijn NIVRE register expert Personenschade of LSA advocaat en voldoen aan de hoogste opleidingsvereisten. Daarnaast werken wij door intern overleg en intervisie aan de best mogelijke dienstverlening bij letselschade.

Onze letselschade experts specialiseren zich in letselschade. Daarnaast hebben wij gespecialiseerde arbeidsrechtadvocaten, huurrechtadvocaten, bestuursrechtadvocaten en ondernemingsrechtadvocaten in huis. Door nauwe samenwerking tussen onze specialisten worden ook alle randzaken van uw letselschadezaak op het hoogste niveau opgepakt.

Overleg met een NIVRE expert

Heeft u een vraag over letselschade. Wij horen graag wat u is overkomen. Onze letselschade experts kunnen u direct verder helpen. Bel voor vrijblijvend overleg of het maken van een afspraak 0800-4455000. Ook voor vragen over onze dienstverlening kunt u altijd contact opnemen.

Relevante informatie

Smartengeld|De letselschadevergoeding|Letselschade door een verkeersongeval

Contact

Uw naam
Uw telefoonnummer
Uw e-mailadres