De term meervoudig letsel gebruiken we voor een combinatie van meerder verwondingen. Bijvoorbeeld een gebroken arm en whiplash letsel. Of een gebroken rib en hersenletsel.

We spreken over meervoudig letsel als bij een ongeluk meerdere soorten letsel ontstaan. Meervoudig letsel noemen we ook wel multi trauma. Ernstig letsel is meestal multi trauma. Bij een aanrijding met hoge snelheid of een val van hoogte ontstaan meestal meerdere aandoeningen. Bijvoorbeeld een gebroken hand en tandletsel, of een hersenschudding en een gebroken rib.

Schadevergoeding meervoudig letsel

Bij meervoudig letsel is een schadevergoeding op maat belangrijk. De letselschadevergoeding moet alle gevolgen van het letsel compenseren. Bij ernstig letsel, bijvoorbeeld na een aanrijding met hoge snelheid, gaat het vaak om multi trauma. Bijvoorbeeld een verkeersslachtoffer dat whiplash letsel oploopt en een arm breekt. Ook een val van hoogte veroorzaakt vaak ernstig letsel.

Het is mogelijk om schade zelf af te handelen. Het inschakelen van juridische bijstand is in veel gevallen kosteloos. De kosten die u maakt om uw schade te verhalen, betaalt de tegenpartij. Door een specialist in te schakelen krijgt u moeiteloos een rechtvaardige schadevergoeding.

Smartengeld meervoudig letsel

De schadevergoeding bestaat uit alle schade en kosten. Bovendien krijgt u smartengeld bij multi trauma. Smartengeld vergoedt de invloed van letsel op uw leven. Bijvoorbeeld geleden pijn, ongemak en de afname van plezier in het leven. De hoogte is afhankelijk van de ersnt van het letsel. Omdat multi trauma meestal ernstig letsel is, zijn de smartengeld bedragen relatief hoog.

Schade multi trauma claimen

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek over het claimen van schade bij multi trauma. Bel naar ons gratis nummer 0800-4455000. Stuur een e-mail naar info@hijink.com. Of vul het onderstaande contactformulier in als u wilt dat wij contact met u opnemen.

    Uw naam
    Uw telefoonnummer
    Uw e-mailadres