Vacature letselschadespecialist of letselschade-advocaat

Vacature letselschadespecialist – HIJINK Advocaten staat voor hoogwaardige en vernieuwende dienstverlening. Onze organisatie is dynamisch, flexibel en biedt ruimte voor thuiswerkers.

Vacature letselschadespecialist of letselschade-advocaat:

Voor onze vestiging in Arnhem en Nijmegen zijn wij per direct op zoek naar een letselschadebehandelaar of letselschade advocaat.

Profiel letselschadespecialist of advocaat

Korte lijnen, snel schakelen en samenwerken staan bij ons voorop. Er heerst een informele sfeer en er zijn volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Als advocaat/Jurist voer je zelfstandig praktijk in alle facetten. Je adviseert cliënten, procedeert of bereidt procedures voor en voert schikkingsonderhandelingen in de toevertrouwde dossiers. Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden, creativiteit en het vermogen om zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Je bent klantgericht, analytisch sterk en hebt gevoel voor praktische oplossingen. Heb je je daarnaast bekwaamd in, of affiniteit met een ander rechtsgebied dan is dat een pre.

Je krijgt binnen onze organisatie alle ruimte om onderwerpen ‘aan de kaak te stellen en de discussie op te zoeken’. Passen de steekwoorden, ondernemend, communicatief, zelfstandig en positief ingesteld bij je, dan komen we graag met je in gesprek. Omdat de lat hoog ligt, moet je wel kunnen bogen op aantoonbare ervaring (minimaal 3 jaar) in de personenschaderegeling.

Een voltooide Grotius Academie Personenschade met lidmaatschap LSA, of een NIVRE registratie register-expert personenschade zijn een pre.

Wat bieden wij

  • Een marktcomfort salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Parttime dienstverband (24/32/40 uur per week, in overleg vast te stellen);
  • Een tijdelijk dienstverband en bij blijk van goed functioneren een vast dienstverband.
  • De gelegenheid om je verder te specialiseren;
  • De ruimte en de middelen om een praktijk uit te bouwen en daarbij eigen accenten aan te brengen;
  • Verantwoordelijkheid en zelfstandigheid, maar ook sectie- en kantoorgenoten om mee samen te werken en op terug te vallen;
  • Een plaats in een team van ambitieuze, enthousiaste collega’s.

Informatie vacature letselschadespecialist

Op korte termijn worden de eerste gesprekken ingepland. Neem voor specifieke vragen over de vacature contact op met mr. O.A.M. Hijink via telefoonnummer 0800-4455000 of per e-mail: info@hijink.com.

Sluitingsdatum: 01-11-2019

Standplaats Arnhem en/of Nijmegen