Smartengeld na aanrijding fiets: Smartengeld vergoedt pijn, leed en een afname van levensvreugde. Letsel leidt niet alleen tot schade en kosten, maar is ook psychisch belastend. De invloed van verwondingen op ons leven en het verwerken en omgaan met letsel mogen we niet onderschatten. Smartengeld vergoedt deze zogenaamde immateriële schade die ontstaat na een aanrijding op de fiets.

De letselschadevergoeding bestaat uit smartengeld en een vergoeding van alle schade, kosten en gemiste inkomsten. De hieronder genoemde bedragen zijn alleen smartengeld. De totale schadevergoeding is dus hoger.

Smartengeld kindje met voet tussen de spaken

Een 4 jarig meisje wordt door haar gastouders naar school gebracht. Het kinderstoeltje heeft geen vaste voetsteuntjes. Het kindje komt hierdoor met haar voet tussen de spaken. Het meisje breekt haar voet. Het meisje heeft pijn en kan door het gips een tijdje niet lopen. Het letsel herstelt wel volledig. Het meisje krijgt € 1.650,– smartengeld.

smartengeld na aanrijding fiets

Smartengeld knieletsel na aanrijding op de fiets

Een 47 jarige vrouw wordt aangereden op de fiets. Door de aanrijding op de fiets ontstaat knieletsel. Er is sprake van beschadiging van het kraakbeen en de meniscus. De vrouw verblijft een week in een revalidatiecentrum. De vrouw was voorafgaand aan de aanrijding op de fiets al arbeidsongeschikt. Na het ongeluk zijn er geringe beperkingen voor huishoudelijk werk. De vrouw krijgt € 1.850,– smartengeld.

Smartengeld gebroken heup na aanrijding fietser

Bij een aanrijding tussen een fietser en een automobilist breekt een fietser zijn heup. Daarnaast loopt hij diverse wonden op aan lichaam en gezicht. De man wordt driemaal geopereerd. Bij de eerste operatie ontstaan complicaties. De man heeft blijvende pijn en het gebruik van de heup is blijvend beperkt. Hij raakt volledig arbeidsongeschikt door de aanrijding op de fiets. De man krijgt € 9.875,– smartengeld.

Smartengeld aanrijding fiets vrachtwagen

Een vrouw wordt op de fiets aangereden door een vrachtwagen. De vrouw breekt bij de aanrijding haar kaak, verlies 3 tanden en loopt een hersenschudding op. Na het letsel volgen twee operaties en twee weken volledige bedrust. De vrouw heeft blijvend last van nek- en schouderklachten. Ook is er sprake van cognitieve schade (schade aan het denkvermogen). De vrouw krijgt € 12.134,– smartengeld voor de aanrijding op de fiets door een vrachtwagen.

Smartengeld armletsel na aanrijding fiets

Een afslaande auto rijdt een fietser aan. De fietser loopt letsel op aan zijn schouder en enkel en breekt zijn sleutelbeen. Het letsel herstelt niet volledig. De man kan zijn arm niet meer volledig omhoog doen. Hij raakt 80 tot 100% arbeidsongeschikt en kan bovendien veel hobby’s niet meer uitoefenen. De man krijgt € 16.050,– smartengeld.

Smartengeld hersenletsel fietser

Een overstekende 15 jarige fietser wordt aangereden door een auto. Bij de aanrijding op de fiets ontstaan onder andere hersenletsel, een miltruptuur, sleutelbeenbreuk, scheenbeen breuk en een longkneuzing. De jongen ligt ruim een week op de IC aan de beademing. Er is sprake van blijvend hersenletsel, cognitieve klachten en gedragsverandering. De rechtbank houdt bij het vaststellen van het smartengeld rekening met de invloed van het letsel op de ontwikkelingsmogelijkheden van de 15 jarige. De jongen krijgt € 46.175,– smartengeld.

Smartengeld aanrijding motor door fietser

Een motorrijder komt in aanrijding met een fietser, De motorrijder loopt een hoge dwarslaesie op. De man is door de aanrijding op de fiets tot borsthoogte verlamd. De motorrijder krijgt € 129.661,– smartengeld voor de aanrijding op de motor door een fietser.

Smartengeld claimen na aanrijding op de fiets

Onze specialisten houden zich dagelijks bezig met het verhalen van schade en zijn echte deskundigen. Zo krijgt u moeiteloos de schadevergoeding waar u recht op heeft. En u weet zeker dat uw schade tot in de puntjes wordt afgehandeld. Onze bijstand is in de meeste gevallen bovendien geheel kosteloos. Maak een afspraak of neem contact op om uw letselschade te bespreken. Bel naar 0800-4455000. Stuur een e-mail naar info@hijink.com of gebruik het onderstaande contactformulier als u wilt dat wij contact met u opnemen.

    Uw naam
    Uw telefoonnummer
    Uw e-mailadres