Een schaderegelaar handelt namens een betrokken partij schade af.

Het inschakelen van een betrouwbare en ervaren schaderegelaar helpt u uw letselschade tot in de details af te handelen. De letselschadespecialist is een letselschaderegelaar met meer dan 25 jaar ervaring. Onze letselschade advocaten en specialisten helpen u de schadevergoeding te krijgen waar u recht op heeft.

Schaderegelaar letselschade

Het inschakelen van een schaderegelaar bij letselschade is meestal gratis. De aansprakelijke partij betaalt de kosten die gemaakt worden om de schade te verhalen. Ook de kosten van een schaderegelaar zijn dus een deel van uw letselschadevergoeding. Een schaderegelaar treedt op namens het slachtoffer of de aansprakelijke partij/verzekeraar. De Letselschadespecialist werkt alleen voor slachtoffers en is geheel onafhankelijk van alle verzekeraars. Dit betekent dat wij ons altijd volledig inzetten om voor u de hoogst mogelijke schadevergoeding te regelen.

Schaderegeling

De schaderegeling bestaat uit een traject dat begint met een intake gesprek. Aan de hand van uw informatie maken wij vervolgens een inschatting van uw zaak. Na het verzamelen van bewijs, de aansprakelijkstelling en het onderhandelen met de tegenpartij leggen we de gemaakte afspraken vast in een vaststellingsovereenkomst. De duur van de schaderegeling is afhankelijk van de ernst van het letsel en de duur van het herstel. Het is belangrijk dat alle schade helder is voordat partijen een overeenkomst sluiten. Dit voorkomt dat het slachtoffer zelf de schade betaalt, maar betekent soms dat de letselschaderegeling lang duurt. In afwachting van de letselschaderegeling betaalt de aansprakelijke partij voorschotten.

Schaderegelaar en letselschade advocaat

Iedereen mag optreden als letselschaderegelaar of schade-expert. Niet iedereen mag zich advocaat noemen. Advocaat is een beschermde titel. Advocaten staan onder toezicht van de Orde van Advocaten, zijn gehouden aan het tuchtrecht voor advocaten en mogen procederen bij de rechtbank. Een letselschade advocaat, zoals de advocaten van de lestelschadespecialist, is daarom altijd een goede keuze voor uw schaderegeling. Ook veel niet advocaten zijn deskundige letselschaderegelaars. Het is wel belangrijk een deskundig en betrouwbaar letselschadebureau in te schakelen bij letselschade. Zo voorkomt u dat uw schade onjuist of onzorgvuldig wordt afgehandeld.

Uw schade regelen

Schade afhandelen is niet altijd makkelijk. De tegenpartij is vaak een stugge verzekeraar. Vaak moet u uw rechten echt afdwingen. Bovendien zijn de details van de regeling erg belangrijk. U ziet makkelijk iets over het hoofd. Het inschakelen van een letselschaderegelaar is meestal kosteloos. Neem contact op om uw mogelijkheden te bespreken. Bel naar 0800-4455000, stuur een e-mail naar info@hijink.com of vul het onderstaande contactformulier in voor een terugbelverzoek.

    Uw naam
    Uw telefoonnummer
    Uw e-mailadres