Als u een ongeluk heeft gehad waardoor u letsel heeft opgelopen, kan er veel op u afkomen. Er moet van alles worden geregeld. Medische en juridische hulp bij letselschade helpen u om uw leven weer op te pakken.

Naast herstel en eventuele medische behandelingen of onderzoeken, gaat het ‘gewone’ leven door. Thuis moet worden geregeld dat het huis en de tuin worden bijgehouden, er moeten boodschappen worden gedaan en misschien moet u naar uw werk of de kinderen worden opgevangen. U staat er niet alleen voor, graag bieden wij u juridische hulp bij letselschade en het krijgen van een letselschadevergoeding waar u recht op heeft.

Hulp letselschadespecialist

Een letselschadespecialist helpt u met het zoeken naar oplossingen. Allereerst is het belangrijk de behoefte aan hulp na letsel in kaart te brengen. Dit doen wij in een gesprek bij u thuis. Ook kunnen we u helpen een voorschot te krijgen op de schadevergoeding om lopende kosten te voldoen. In de wet staat dat juridische hulp bij letselschade, vergoed moet worden door de aansprakelijke partij. Onze hulp bij letselschade is dus gratis.

In alle gevallen raden wij u aan om bij letselschade rechtshulp te zoeken. De beste hulp bij letsel wordt verleend door een erkend en ervaren letselschade advocaat of een letselschadespecialist. U kunt deze herkennen aan de lidmaatschappen Keurmerk Letselschade, LSA en NIVRE register-expert. Deze kwaliteitskeurmerken stellen de hoogste eisen aan ervaring, opleiding en integriteit/handelswijze. Al onze experts zijn lid van deze organisaties en voldoen aan de hoogste eisen.

Kosten hulp bij letselschade

Als een ander aansprakelijk is voor het verkeersongeluk of bedrijfsongeval waarbij u schade opliep, dan kost onze hulp u helemaal niets!

Bij letselschade is de juridische hulp die geboden wordt ‘gratis’. Als de aansprakelijkheid erkend is, dan worden de kosten voor juridische hulp betaald door de tegenpartij. Dit is in Nederland in de wet zo geregeld.

Lees meer over de kosten van juridische hulp bij letselschade

Direct hulp bij letselschade?

Bel onze letselschadespecialisten 0800 44 55 000 voor directe hulp bij letselschade. Een adviesgesprek is kosteloos en geheel vrijblijvend.

✔ Hulp bij letselschade in heel Nederland
✔ Direct advies of een afspraak
✔ Alleen de beste letselschadespecialisten (lid LSA en/of NIVRE)
✔ Lid keurmerk letselschade, LSA en/of NIVRE expert

Wilt u dat wij u bellen?

Uw naam
Uw telefoonnummer
Uw e-mailadres