Letselschade door een verkeersongeluk: Als u door een verkeersongeluk letsel heeft opgelopen, onstaat er altijd schade. Als er een aansprakelijke partij is heeft u recht op een letselschadevergoeding.

Soms kunt u niet meer werken, ontstaan problemen met bijhouden van het huishouden of het tuinonderhoud, heeft u verzorging nodig of wordt u behandeld door een specialist / fysiotherapeut. Dit is niet alleen het geval bij ernstig letsel, maar ook als het letsel van tijdelijke aard is. Bovendien is moeilijk om in te schatten of u volledig geneest en zo ja, wanneer?

Letselschadevergoeding en verkeersongeluk

Als iemand anders aansprakelijk is voor het verkeersongeluk, of als u hiervoor bent verzekerd, is het logisch dat u uw letselschade wordt vergoed. Want u maakt immers extra kosten of loopt inkomen mis.

Bel voor letseladvies 0800 44 55 000. Of maak gebruik van het onderstaande contactformulier voor vrijblijvend letseladvies.

Uw naam
Uw telefoonnummer
Uw e-mailadres

Bijna altijd heeft u te maken met een verzekeringsmaatschappij die uw letselschade vergoedt. Omdat het claimen van letselschade niet eenvoudig is, is het belangrijk uw belangen te laten behartigen door een letselschadespecialist. Een verzekeraar schakelt immers ook haar eigen letselschade experts in. In de wet is vastgelegd dat u recht heeft op een letselschadespecialist die opkomt voor uw belangen. De kosten van uw eigen letselschadespecialist worden betaald door de aansprakelijk verzekeringsmaatschappij. U loopt daarom geen risico. Juridische bijstand na een verkeersongeluk is kosteloos.

Aansprakelijkheid en verkeersongeluk

Verkeersongelukken zijn er in alle soorten en maten. Het is goed te weten dat er heel vaak een mogelijkheid is om uw letselschade te claimen. Zelf als u zelf aansprakelijk bent of de veroorzaker niet is verzekerd of is doorgereden.

Belangrijk is ook dat inzittenden of opzittenden worden gezien als schuldloze derden. Dit houdt in dat zij altijd hun letselschade vergoed krijgen. Het maakt daarbij niet uit of de bestuurder of iemand anders aansprakelijk is voor het verkeersongeval.

Ook bij verkeersongelukken tijdens het werk, is er door de werkgever bijna altijd een schadeverzekering gesloten die uw letselschade vergoedt. Er zijn vaak meer mogelijkheden dan u denkt op een letselschadevergoeding te krijgen.

verkeersongeluk

Hulp bij letselschade na een verkeersongeluk?

Bijna altijd bent u beter beschermd dan u denkt. Daarom is het altijd verstandig om advies te vragen aan een deskundig letselschadespecialist. Onze letselschadespecialisten en letselschadeadvocaten werken landelijk en zijn aangesloten bij LSA en Register Letselschade.

Neem gerust contact met ons op. Onze hulp is zonder kosten. Bel 0800 44 55 000

Uw naam
Uw telefoonnummer
Uw e-mailadres