Letselschade door een verkeersongeluk: Als u door een verkeersongeluk letsel heeft opgelopen, brengt dat altijd kosten met zich mee.

Soms kunt u niet meer werken, ontstaan problemen met het huishouden of tuinonderhoud, heeft u verzorging nodig of u komt onder behandeling van een specialist / fysiotherapeut. Dit is niet alleen het geval bij ernstig letsel, maar ook als het letsel van tijdelijke aard is. Bovendien is moeilijk om in te schatten of u volledig zult genezen en zo ja, wanneer?

Letselschadevergoeding en verkeersongeluk

Als iemand anders aansprakelijk is voor het verkeersongeluk, of als u hiervoor bent verzekerd, is het logisch dat u uw letselschade wordt vergoed. Want u maakt immers extra kosten of loopt inkomen mis.

Bel voor letseladvies 0800 44 55 000

Uw naam
Uw telefoonnummer
Uw e-mailadres

Op werkdagen bellen wij binnen 15 minuten, voor vrijblijvend letseladvies

Bijna altijd heeft u te maken met een verzekeringsmaatschappij die uw letselschade vergoedt. Let daarbij wel op dat u recht heeft op ondersteuning van een letselschadespecialist. Omdat het claimen van letselschade niet eenvoudig is, is het belangrijk uw belangen te laten behartigen door een letselschadespecialist. Verzekeraar schakelt immers ook haar eigen letselschade experts in. Zowel door rechters als in de wet is vastgelegd dat u recht heeft op een letselschadespecialist die opkomt voor uw belangen. De kosten van uw eigen letselschadespecialist moeten worden betaald door de aansprakelijk verzekeringsmaatschappij. U loopt daarom geen risico.

Aansprakelijkheid en verkeersongeluk

Verkeersongevallen zijn er in alle soorten en maten. Het is goed te weten dat er heel vaak een mogelijkheid is om uw letselschade te claimen. Zelf als u zelf aansprakelijk bent of de veroorzaker niet is verzekerd of is doorgereden.

Belangrijk is ook dat inzittenden of opzittenden worden gezien als schuldloze derden. Dit houdt in dat zij altijd hun letselschade vergoed krijgen. Het maakt daarbij niet uit of de bestuurder zelf of iemand anders aansprakelijk is voor het verkeersongeval.

Ook bij verkeersongelukken tijdens het werk, is er door de werkgever bijna altijd een schadeverzekering gesloten die uw letselschade vergoedt.

Plan een afspraak voor het gratis inloopspreekuur in Arnhem

Afspraak maken met een Letselschadespecialist

Ook de fietser en de voetganger worden extra beschermd tegen motorrijtuigen (auto, vrachtwagen en brommer/scooter). In bijna alle gevallen kan het letselschade slachtoffer dat te voet of op de fiets is, een schadevergoeding claimen. Register Letselschade expertise advocatuur

Tot slot worden kinderen onder de 14 jaar beschermd!

verkeersongeluk

Hulp bij letselschade na een verkeersongeluk?

Bijna altijd bent u beter beschermd dan u denkt. Daarom is het altijd verstandig om advies te vragen aan een deskundig letselschadespecialist. Onze letselschadespecialisten en letselschadeadvocaten werken landelijk en zijn aangesloten bij LSA en Register Letselschade.

Neem gerust contact met ons op. Onze hulp is zonder kosten. Bel 0800 44 55 000

Uw naam
Uw telefoonnummer
Uw e-mailadres