Keurmerk letselschade

Voor direct advies over letselschade neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze juridische bijstand is kosteloos!

Wilt u liever gebruik maken van ons dagelijkse spreekuur. Meld u aan voor een letseladvies tussen 16:00 en 18:00 in Arnhem. Tijdens ons spreekuur letselschade Arnhem beantwoorden onze letselschadespecialisten en letseladvocaat al uw vragen over letselschade. Dit is gratis!

✓ Sinds 1995 actief als letselschade specialist
✓ Keurmerk Letselschade
✓ Deskundig en persoonlijk

Om u aan te melden óf voor direct advies bel (026) 442 39 13.

Spreekuur letselschade Arnhem

Heeft u letselschade opgelopen door een verkeersongeluk of bedrijfsongeval en bent u woonachtig in de regio Arnhem? Dan heeft u vaak recht op een letsel schadevergoeding, smartengeld en juridische ondersteuning.

Als een ander aansprakelijk is voor het ongeluk en het ontstaan van het letsel, dan zal deze de schade moeten vergoeden. Maar ook blijkt vaak dat automobilisten ook zelf een verzekering hebben gesloten die de letselschade dekt. Dit kan ook het geval zijn bij een eenzijdig ongeval of een verkeersongeluk waarbij u zelf schuld was.

Recht op letselschadevergoeding?

Wilt u weten wat uw rechten zijn. Wilt u de mogelijkheden zijn om uw schadevergoeding te claimen? Wij kunnen snel inschatten of u in aanmerking komt voor een vergoeding.

Veel voorkomende vragen spreekuur letselschade Arnhem

Tijdens het spreekuur in Arnhem kunnen wij beoordelen of u recht heeft op een schadevergoeding. Wie de aansprakelijke partij is en een indicatie geven van de hoogte van het smartengeld.

Ook kan aan de orde komen welke schade u lijdt en welke schadeposten er bij u spelen. Waaruit uw materiële schade en immateriële schade bestaat.

Bij materiële schade kunt u denken aan reiskosten, medische kosten, huishoudelijke hulp en verlies aan inkomsten. Met immateriële schade wordt smartengeld bedoeld.

Letselschadespecialist in Arnhem

Onze letselschadespecialisten en letseladvocaten helpen u graag bij het claimen van letselschade zodat u een schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft. Wij bieden:

  • gratis juridische hulp bij het claimen van uw letselschade;
  • deskundig en ervaren letselschadespecialisten en advocaten;
  • lid van het Keurmerk Letselschade, LSA en NIVRE;
  • de hoogste kwaliteit;
  • specialistische kennis bij het claimen van smartengeld;
  • gratis second opinion van uw dossier.
Letselschade raad

Gratis rechtshulp bij letselschade

Onze letselschadespecialisten in Arnhem bieden gratis rechtshulp bij letselschade door heel Nederland. Dit kan omdat in de Nederlandse wet is geregeld dat de aansprakelijke partij de letselschade inclusief de kosten van de letselschadespecialist moet vergoeden.

Twijfelt u of u recht heeft op een schadevergoeding? Neem dan gerust contact met ons op en maak een afspraak voor het inloopspreekuur in Arnhem.

Reserveren kan per telefoon (026) 442 39 13 of via onderstaand contactformulier.

Uw naam
Uw telefoonnummer
Uw e-mailadres