Advies over letselschade tijdens ons spreekuur letselschade: Het letselschadespreekuur is een (inloop)spreekuur waar slachtoffers letselschade, bijvoorbeeld door een verkeersongeluk of arbeidsongeval, heen kunnen voor begeleiding.

Het spreekuur is dagelijks tussen 16:00 en 18:00 uur. Wij vragen u wel om u telefonisch of per e-mail aan te melden. Kunt u op dit tijdstip niet of wilt u direct contact, bel dan voor het maken van een afspraak of voor telefonisch advies naar 0800-4455000.

Het spreekuur is niet bedoeld voor medische behandeling, wel voor advies over uw juridische positie. Bijvoorbeeld over de afhandeling van letselschade, aansprakelijkheid, letselschadevergoeding en smartengeld. Voor medsiche hulp bij letselschade verwijzen wij u naar de Stichting Steunpunt Letselschade.

Letselschade door een verkeersongeluk

Onder een verkeersongeluk vallen alle denkbare ongevallen met auto, motor, fiets, openbaar vervoer en zelfs als u voetganger bent. Het gaat hier om ongelukken die plaatsvinden op de openbare weg (trottoir, fietspad, rijbaan enz). Omdat voor ieder ‘soort’ ongeluk bijzondere regels kunnen gelden, is het verstandig altijd even contact met ons op te nemen. Zo wordt u als fietser of voetganger extra beschermd. Dat geldt ook voor kinderen jonger dan 14 jaar. Het advies is altijd vrijblijvend en zonder kosten.

Keurmerk letselschade

Letselschade door een arbeidsongeluk

Is u een ongeluk op het werk overkomen dan hebben we het over een arbeidsongeval. Ook hier is een enorme diversiteit aan ongelukken denkbaar. Zo gebeuren veel arbeidsongevallen in de bouw, met een heftruck en machines. Maar ook kan het zijn dat u bent blootgesteld aan gevaarlijke stoffen en daardoor gezondheidsschade opliep.

Ook bij arbeidsongevallen adviseren wij u altijd contact op te nemen met een jurist en u te laten adviseren door een letselschade-expert. Dit advies en is vrijblijvend en zonder kosten.

Spreekuur letselschade

Onze letselschadespecialisten en letseladvocaten helpen u graag verder. Bel voor een eerste advies of maak een afspraak voor het spreekuur 0800-4455000. U kunt ook het contactformulier invullen.

    Uw naam
    Uw telefoonnummer
    Uw e-mailadres