Bezoek ons gratis spreekuur letselschade in Doetinchem, bel (0314) 344 240 om u aan te melden. Ook bezoeken wij u thuis in Doetinchem en omgeving.

Dagelijks spreekuur letselschade in Doetinchem tussen 16:00 en 18:00 uur. Bel om u aan te melden of voor direct advies.

Een ongeluk met letselschade kan uw leven flink in de war gooien. Er moet veel geregeld worden misschien rondom de kinderen, het huishouden en uw werk. Daarnaast lijdt u schade en ondergaat u misschien medische behandelingen. Al met al heeft u na een ongeluk met letselschade vaak veel aan uw hoofd. Niet iets wat u op dat moment kunt gebruiken. Uw eerste prioriteit is uw herstel.

Wij spreken over letselschade bij iedere verwonding na een ongeval. Het kan hierbij gaan om tijdelijk (licht) letsel als blijvend zwaar letsel. Letsel kan zowel lichamelijk als psychisch zijn. Wij adviseren u altijd contact op te nemen als u letsel heeft opgelopen door een ongeluk.

Kosteloze hulp bij letselschade Doetinchem

Bij letselschade door een ongeluk adviseert onze letselschadespecialist in Doetinchem u kosteloos. Ook staan wij u bij in de schaderegeling en claimen uw letselschadevergoeding. De kosten van de letseladvocaat of letselschadespecialist verhalen wij -net als uw schade – rechtstreeks op de aansprakelijke verzekeraar. Dit is wettelijk zo geregeld, onze rechtshulp bij letsel is daarom kosteloos.

Spreekuur letselschade doetinchem

Keurmerk Letselschade Doetinchem

Onze letselschade-experts zijn lid van het Keurmerk Letselschade, LSA en NIVRE (Nederlands Instituut van Registerexperts Personenschade) en NIS (Nederlands Instituut van Schaderegelaars). Aan onze letselspecialisten en letseladvocaat worden de hoogste eisen gesteld als het gaat op kennis, kwaliteit en ervaring.

Voor betrouwbaar en gedegen rechtsbijstand bij claimen van de schadevergoeding, adviseren wij om in zee te gaan met een erkend letselschadespecialist of letselschade advocaat.

Hoe stel ik iemand aansprakelijk?

Grofweg kunt u in twee situaties een schadeclaim instellen. Ten eerste als u zelf verzekerd bent tegen schade en ten tweede als een ander aansprakelijk is voor het ongeval.

Wilt u weten waar u recht op hebt? Ons letselschadeburo geeft een gratis beoordeling tijdens het spreekuur over uw situatie. Belangrijk is eventueel uw schade-aanrijdingsformulier, een politierapport en/of uw verzekeringspolis mee te nemen. Er is vaak meer mogelijk dan u denkt.

Bij een verkeersongeval is het niet altijd direct duidelijk wat er gebeurde en wie aansprakelijk is. Soms zullen wij aanvullende informatie bij getuigen of politie moeten inwinnen. Wij kunnen de aansprakelijkheid beoordelen tijdens het spreekuur letselschade in Doetinchem.

Keurmerk letselschade

Schadeposten bij letselschade

Onze letselschadespecialist in Doetinchem helpt u met het bepalen en begroten van de schadeposten. Een letselschadevergoeding bestaat uit alle kosten die u heeft gemaakt door het ongeval, maar ook alle inkomsten die u misloopt hierdoor. Ook heeft u recht op smartengeld een vergoeding voor de immateriele schade van een ongeval.

Schadeposten kunnen zijn:

Het spreekuur letselschade Doetinchem, voor al uw vragen over letsel

Voor al uw vragen over letselschade, aansprakelijk stellen, het eisen van een schadevergoeding en recht op smartengeld bezoekt u ons gratis spreekuur letselschade in Doetinchem.

Aanmelden voor het spreekuur letselschade is noodzakelijk. Dit kan per telefoon (0314) 344 240 of via onderstaand contactformulier.

    Uw naam
    Uw telefoonnummer
    Uw e-mailadres